Veelgestelde vragen

- Ik weet niet zeker of het nodig is om hulp te zoeken. Wat kan ik doen?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik weet niet zeker of het nodig is om hulp te zoeken. Wat kan ik doen?

Neem eens contact met me op. Dat kan heel makkelijk door een gesprek in te plannen. Je verhaal aan me voorleggen brengt je vaak op voldoende inzicht en duidelijkheid om een keuze te maken. Het gaat erom wat jij wilt, praat er over met mensen in je omgeving.

Ik moet dus zelf de hulp betalen?

Ja dat klopt, de coaching is een investering in je kind en je gezin. In het gratis kennismakingsgesprek kan je je vragen stellen. Daarna stuur ik je via de mail mijn aanbod met de tarieven daarvan kan je zelf bepalen of je het de investering waard vindt. Het is vaak niet mogelijk om via de zorgverzekering of de gemeente mijn sessies vergoed te krijgen. Ben je al wel in contact met een Buurtteam, huisarts of intern begeleider van school, dan is er misschien wel een mogelijkheid om mij op een andere manier te betalen. Ik bied maatwerk en wil altijd kijken naar de mogelijkheden om je kind te helpen.

Oeps, ik ben een afspraak vergeten!

Dat kan natuurlijk gebeuren, maar onthoud dat ik de tijd neem om een sessie voor te bereiden en ik de sessie zelf niet meer kan invullen voor een ander kind. De afspraak die ik maak met al mijn klanten is daarom om zo snel mogelijk me op de hoogte te brengen als een sessie niet door kan gaan. Als dit minstens 24 uur van te voren gebeurt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Gebeurt dit binnen die 24 uur, dan ben ik genoodzaakt de hele sessie te factureren.

- Ik weet niet zeker of het nodig is om hulp te zoeken. Wat kan ik doen?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik ben gescheiden. Moet de andere biologische ouder ook betrokken worden?

Ik wil graag dat beide ouders betrokken zijn bij de hulp voor hun kind. We kunnen met elkaar bespreken hoe dit er precies voor jullie gezinssituatie uit gaat zien. Het maakt ook uit hoe betrokken deze andere ouder is bij de opvoeding en of hij/zij ook het gezag heeft.

Het ouderlijk gezag wordt hier goed uitgelegd: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ouderlijk-gezag/vraag-en-antwoord/wanneer-krijg-ik-automatisch-gezag-over-een-kind

Waar vinden de baksessies plaats?

In mijn eigen keuken in de mooie wijk Zuilen in Utrecht. Ik ontvang graag kinderen in mijn vertrouwde omgeving om zo de hulp laagdrempelig en gezellig te maken. Wanneer je je kind hebt gebracht, kan je tijdens de baksessie terug naar huis of in de buurt een ommetje maken. Er is geen wachtruimte aanwezig. Mocht er specifiek de behoefte zijn om een kind op een andere plek, bijv. in de keuken van school, te coachen wil ik daarin graag flexibel zijn om zo de hulp toch mogelijk te maken.

Biedt Bakken met Marthe ook trainingen aan op locatie?

Momenteel richt ik me op de individuele coaching van kinderen thuis. Mocht er een specifieke hulpvraag zijn op jullie school of instelling met een groepje kinderen, dan kan ik daar zeker in meedenken om daar een groepstraining voor op te zetten. Ik heb ervaring in het geven van training rondom scheiding, sociale vaardigheden en zelfontwikkeling.

Ben je niet tevreden over een traject?

Allereerst is het belangrijk om alle verwachtingen goed te peilen, zodat we op 1 lijn zitten. Het kan tijdens of na het traject zijn dat je feedback voor mij hebt. Ik hoor dit natuurlijk graag van je. Ik hecht veel waarde aan evaluatiemomenten waarin we open en eerlijk kunnen zijn.  Mochten we er samen niet uitkomen, is het goed om een derde onafhankelijke partij mee te laten denken. 

Wil je eens met me bellen?

Contactgegevens

Marthe Wijnbergen-Schipper
marthe@bakkenmetmarthe.nl
0626479762
Zuilen, Utrecht
KVK: 78291909

 

Social Media